Maatregelen Corona

Onze winkel is  gesloten tot (voorlopig) 19 april vanwege de corona-maatregelen. Afhalingen/ bezichtigingen zijn niet toegestaan.

Onze website blijft open en kan 24/7 bezocht worden, waarbij we onze klanten de mogelijkheid geven om aankopen te verzenden/leveren of gewenste materialen te reserveren.

Voor al uw vragen en meer informatie blijven  telefonisch en per mail  beschikbaar. 

Verzenden/leveren

Verzenden en/of leveren van materialen is momenteel nog toegestaan. We verzenden dan ook graag uw aankopen, tegen vergoeding van de verzendkosten/transportkosten. Momenteel werken we samen met volgende partners:

  • bpost:pakjes tot 30 kg, maximum 1.50 lang en 3m omtrek. Let op! we verzending enkel op dinsdag en vrijdag om ook hier de contacten tot een minimum te beperken.
  • GLS: palletgoederen
  • grotere en zware producten (bouwhekken, panelen,…) kunnen door onszelf of onze vervoerders bezorgd worden. 

!!! Het is zeer belangrijk om bij ELK van deze leveringsvormen de Social Distancing en hygiƫnische maatregelen te respecteren door IEDEREEN.

 

RESERVEREN

Daar wij steeds uit stock verkopen, zijn onze voorraden beperkt. Heeft u interesse in onze aangeboden materialen en verkiest u om deze zelf  op te halen (zodra de corona-maatregelen dit weer toelaten) dan reserveren we graag voor u. We vragen dan wel een voorschot. We geven je graag telefonisch meer info of per mail.

 

We hopen op deze manier bij te dragen aan het overwinnen van het Corona-virus.
Zorg goed voor jezelf en je naasten, zodat we elkaar snel terug kunnen zien!

Kurt & Sandra