Maatregelen Corona

Corona-update juli 2020

😷😷😷
Vanaf zaterdag 11/7 zijn mondmaskers verplicht, ook in onze winkel!
Denk eraan om je mondmasker mee te brengen!

Geen zin om lang rond te lopen met dit mondmasker? Geef uw bestelling op voorhand aan ons door, zodat we het kunnen klaarzetten en u enkel even moet afhalen/betalen (met mondmasker!)

Tot snel!

Kurt en Sandra


Corona-update mei 2020

Vanaf maandag 11 mei mogen we onze winkel terug openen voor particuliere klanten.  Onder het motto “goede afspraken maken goede vrienden”, vinden jullie hierbij onze werkwijze en maatregelen die we toepassen vanaf maandag 11 mei 2020.

 • Enkel op afspraak geopend! Reeds voordat de coronacrisis uitbrak werkten we enkel op afspraak. Dit zullen we ook blijven doen. We vragen onze klant on om de gemaakte afspraak (uur!) strikt na te leven! 
  Let op! Kom je te vroeg, meld je aan en wacht in de auto. 
  Let op! We laten maar 1 persoon toe, indien je met meerdere personen bent, vragen we de overige personen om in uw auto te wachten.
 • We beperken de duur van  het klantenbezoek tot 30 minuten per klant
 • We vragen onze klant om  op voorhand reeds door te geven welke materialen u wenst op te halen. Zo kunnen we de materialen klaarzetten en worden contacten tot een minimum beperkt.
  Tip: Onze website geeft een goed beeld van onze beschikbare materialen. Indien het niet duidelijk is voor u of u wenst extra info  (foto’s, filmpjes, afmetingen,…), geven we u die graag per mail, sms, chat, whatsapp,….
 • Betalen is mogelijk met Payconiq, Mobile pay, op voorhand via overschrijving (afhalen na ontvangst betaling op onze rekening) of cash. Indien u cash betaalt, vragen we u het bedrag gepast te voorzien in een enveloppe.
  Let op! Voor Payconiq en Mobile Pay zijn er limieten, vraag dit na bij uw bank.
 • Desinfecterende handgel zal beschikbaar zijn.
 • Social Distancing blijft zeer belangrijk! We vragen onze klanten dan ook om deze maatregelen strikt na te leven. 

Indien er nog onduidelijkheden zijn, mag u ons altijd contacteren.

Door het nemen van deze maatregelen hopen we bij te dragen tot het overwinnen van het coronavirus.

Hopelijk zien we jullie snel terug!

Kurt & Sandra


 

Corona-Update april 2020 

De overheid heeft beslist dat we onze winkel nog moeten sluiten tot en met 3 mei 2020. 

Dus tot die tijd zijn afhalingen en bezichtigingen door particuliere klanten niet toegestaan en houden we onze winkel gesloten. 

Verzendingen en leveringen blijven nog steeds mogelijk!

Reserveren blijft ook mogelijk.
(zie hieronder het reeds eerder gecommuniceerd bericht betreft verzendingen en reservaties)

 Voor onze professionele klanten zijn afhalingen toegestaan. We houden ons aan de regels van social distancing. Bestellingen moeten op voorhand worden doorgegeven, zodat wij alles kunnen klaar zetten. 


 

📪‼Update verzenden met Bpost 15/4/2020: Bpost heeft momenteel grote vertragingen met het afleveren van pakjes. We hebben volgende info van Bpost verkregen:
” 
Op het moment zijn er veel vertragingen en daarmee dat de klant alleen maar ziet “klaarmaken door afzender”. In het sorteercentrum zullen ze die nog moeten scannen”

Beste klanten die nog een pakje van ons verwachten,
wij laten je altijd per mail weten wanneer de pakjes  door bpost afgehaald worden bij ons. Dat je pakje al enige dagen de status “klaarmaken door afzender” heeft, betekent dus zeker niet dat we je pakje nog niet hebben klaargemaakt. Je pakje is waarschijnlijk al toegekomen in het sorteercentrum, maar zoals hierboven omschreven door Bpost, is er een grote achterstand in het sorteercentrum. 

Alvast bedankt voor het begrip, we zijn er van overtuigd dat de werknemers van Bpost al het nodige doen om de pakjes zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen.

Kurt & Sandra

 


 

 

Onze winkel is  gesloten tot (voorlopig) 19 april vanwege de corona-maatregelen. Afhalingen/ bezichtigingen zijn niet toegestaan.

Onze website blijft open en kan 24/7 bezocht worden, waarbij we onze klanten de mogelijkheid geven om aankopen te verzenden/leveren of gewenste materialen te reserveren.

Voor al uw vragen en meer informatie blijven  telefonisch en per mail  beschikbaar. 

Verzenden/leveren

Verzenden en/of leveren van materialen is momenteel nog toegestaan. We verzenden dan ook graag uw aankopen, tegen vergoeding van de verzendkosten/transportkosten. Momenteel werken we samen met volgende partners:

 • bpost:pakjes tot 30 kg, maximum 1.50 lang en 3m omtrek. Let op! we verzending enkel op dinsdag en vrijdag om ook hier de contacten tot een minimum te beperken.
 • GLS: palletgoederen
 • grotere en zware producten (bouwhekken, panelen,…) kunnen door onszelf of onze vervoerders bezorgd worden. 

!!! Het is zeer belangrijk om bij ELK van deze leveringsvormen de Social Distancing en hygiënische maatregelen te respecteren door IEDEREEN.

 

RESERVEREN

Daar wij steeds uit stock verkopen, zijn onze voorraden beperkt. Heeft u interesse in onze aangeboden materialen en verkiest u om deze zelf  op te halen (zodra de corona-maatregelen dit weer toelaten) dan reserveren we graag voor u. We vragen dan wel een voorschot. We geven je graag telefonisch meer info of per mail.

 

We hopen op deze manier bij te dragen aan het overwinnen van het Corona-virus.
Zorg goed voor jezelf en je naasten, zodat we elkaar snel terug kunnen zien!

Kurt & Sandra